Zink en Sambucol®

Pecannoten, zink voor je weerstand - Sambucol
Zink is een mineraal (spoorelement) en betrokken bij heel veel processen in ons lichaam. Zo is zink bijvoorbeeld nodig bij de opbouw van eiwitten, de groei en ontwikkeling van weefsel, en een goede werking van je immuunsysteem. Ook zorgt het voor bescherming van je cellen.

Wat is het verschil tussen mineralen en spoorelementen

Het verschil tussen mineralen en spoorelementen is de hoeveelheid waarin het lichaam ze nodig heeft. Van mineralen heb je namelijk meer nodig dan van spoorelementen. Bekende mineralen zijn: calcium, magnesium, kalium, natrium, chloride en fosfor. Essentiële spoorelementen die je lichaam nodig heeft zijn jodium, ijzer, chroom, koper, zink, mangaan, seleen en molybdeen.

Zink en je weerstand

Zink krijg je onder andere binnen via je voeding. Het zit in kleine hoeveelheden in verschillende levensmiddelen zoals vlees, kaas, maïs, pecannoten en schaal- en schelpdieren zoals garnalen, oesters en mosselen. Naast dat dit mineraal je weerstand ondersteunt, heeft het nog meer functies. Het speelt een (belangrijke) rol bij geestelijke inspanning en activiteit. En is voor het behoud van sterke botten, net zoals calcium. Bovendien is het net zoals vitamine C een antioxidant dat draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Heb je een tekort aan zink, dan kan het zijn dat je immuunsysteem minder goed functioneert.

Zink en Sambucol

Sambucol Extra Defence als ondersteuning van je weerstand en je immuunsysteem

Sambucol Extra Defence

Kan jij wel wat ondersteuning van je weerstand gebruiken? Neem dan vlierbessenextract met extra vitaminen D, B6, C, en de mineralen zink, koper (extra energie bij vermoeidheid) en foliumzuur om je weerstand te ondersteunen.
Lees meer »
Koop nu: een ruim gevulde healthy suprise Goodybox!

<span style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;"><b>E</b>en ruim gevulde healthy suprise goodybox voor €15,- (inhoud ter waarde van € 160,-) waarbij je óók nog bijdraagt aan een goed doel via onze TS Health Foundation! </span><span style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;">Klink </span><u style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;"><i>hier.</i></u>

    Je kiest voor A dus.

    X
    CONTACT US