Voedingssupplementen voor kinderen

Voedingssupplementen voor kinderen

We willen allemaal het beste voor onze kinderen. Wanneer de weerstand van je kind niet optimaal is, hij of zij allesbehalve fit oogt en niet naar school kan, dan wil je daar een oplossing voor. Hoe zorg je er dan voor dat de weerstand van je kind goed is? Een van die oplossingen die je zelf kunt bieden is het geven van een voedingssupplement. Een voedingssupplement dat niet alleen de weerstand ondersteunt, maar ook specifiek ontwikkeld is voor kinderen.

Niet al onze voedingssupplementen zijn geschikt voor kinderen

Zo zijn onze Immuno Forte Capsules niet geschikt voor kinderen onder de twaalf jaar. Dit geldt ook voor de Extra Defence. De Immuno Forte Pastilles zijn daarentegen niet geschikt voor kinderen onder de zes jaar. Dit heeft met name te maken met de samenstelling van de vitaminen en mineralen die we toegevoegd hebben.

Speciaal samengestelde vlierbessenformule voor kinderen

Omdat de benodigde vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen voor kinderen een andere verhouding hebben (dan bij volwassenen), is er speciaal voor de kleintjes een Kids versie ontwikkeld: de Sambucol Kids Siroop en de Sambucol Kids Kauwtabletten. Overigens is de Sambucol Original ook geschikt voor kinderen (vanaf 1 jaar).

Sambucol ter ondersteuning van je weerstand en die van je kinderen
Sambucol Kids Siroop als ondersteuning van de weerstand en immuunsysteem van je kinderen

De Kids Siroop

Is een vloeibare vlierbessenextract, met een geconcentreerde formule en extra vitamine C. In een flesje van 120ml zitten wel 1000 vlierbessen! Deze siroop is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Een dosering vlierbessensiroop kan eenvoudig met water ingenomen worden, of direct uit de maatbeker opgedronken worden.
Kids Siroop »
Voedingssupplementen voor kinderen

De Kids Kauwtabletten

Bevatten naast de vlierbessen extra vitamine C om de weerstand te ondersteunen van je kind. De kauwtabletten in de vorm van een beertje zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit heeft te maken met het inslik gevaar voor kinderen jonger dan 4 jaar. De beertjes smaken fris zoet naar vlierbessen. En zijn ideaal voor onderweg.
Kids Kauwtabletten »