Voedingssupplementen voor kinderen

We willen allemaal het beste voor onze kinderen. Wanneer de weerstand van je kind niet optimaal is, hij of zij allesbehalve fit oogt en niet naar school kan, dan wil je daar een oplossing voor. Hoe zorg je er dan voor dat de weerstand van je kind goed is? Een van die oplossingen die je zelf kunt bieden is het geven van een voedingssupplement. Een voedingssupplement dat niet alleen de weerstand ondersteunt, maar ook specifiek ontwikkeld is voor kinderen.

Niet al onze voedingssupplementen zijn geschikt voor kinderen

Zo zijn onze Immuno Forte Capsules niet geschikt voor kinderen onder de twaalf jaar. Dit geldt ook voor de Defence. De Immuno Forte Pastilles zijn daarentegen niet geschikt voor kinderen onder de zes jaar. Dit heeft met name te maken met de samenstelling van de vitaminen en mineralen die we toegevoegd hebben.

Speciaal samengestelde vlierbessenformule voor kinderen

Omdat de benodigde vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen voor kinderen een andere verhouding hebben (dan bij volwassenen), is er speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar de Sambucol Kids Kauwtabletten. Overigens is de Sambucol Original ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.