Veelgestelde vragen Sambucol®

Kan ik Sambucol® dagelijks gebruiken?

Sambucol® draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en kan iedere dag 1x daags gebruikt worden. Kan je wel wat extra’s gebruiken in deze donkere maanden? Gebruik Sambucol® dan 4x daags om je weer fit te voelen.

Wat moet ik doen als ik een dosering Sambucol® ben vergeten?

Wanneer je Sambucol® vergeten bent in te nemen, neem dan geen extra dosis, maar wacht tot het eerstvolgende tijdstip en neem dan de gebruikelijke hoeveelheid Sambucol® in.

Kan ik de aanbevolen dosering Sambucol® overschrijden?

Over het algemeen geldt voor onze Sambucol® producten dat de aangegeven dosering niet overschrijden overschreden moet worden. Wanneer je toch meer dan de aanbevolen dosering van Sambucol® hebt ingenomen, zijn in het algemeen geen bijverschijnselen te verwachten. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met je arts of apotheker.

Kan ik Sambucol® als vervanging zien van groente en fruit?

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Kan ik Sambucol® Original ook aan mijn kind geven?

Ja, kinderen vanaf 12 jaar kunnen de dosering van een volwassenen aanhouden. Voor kinderen van 1 tot 12 jaar: 1x daags 5ml of maximaal 4x daags 5ml. Maar wist je dat we ook speciale Kids versies hebben zoals Sambucol® Kids Siroop of de Sambucol® Kids Kauwtabletten!

Hoe kan ik het beste Sambucol® bewaren?

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Sambucol® producten donker en droog bewaren bij een kamertemperatuur van tussen de 15-25ºC.

Zitten er stoffen in, zoals gluten, die allergieën veroorzaken?

Al onze Sambucol® producten zijn vrij van gluten en geschikt voor vegetariërs. De Sambucol® Immuno Forte Bruistabletten bevatten ook geen suiker, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. De Sambucol® Immuno Forte Capsules bevatten ook geen suiker, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveermiddelen.

Kan ik Sambucol® tijdens de zwangerschap of borstvoeding gebruiken?

In de aanbevolen hoeveelheden wordt het product in het algemeen prima verdragen, ook tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding kan Sambucol® veilig ingenomen worden. De Sambucol® Immuno Forte Bruistabletten mag maximaal 2 x per dag ingenomen worden bij zwangerschap of het geven van borstvoeding. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met je arts of apotheker.

STILL NOT SURE WHAT TO DO?

We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

Form is not available. Please visit our contact page.
X
CONTACT US