Je weerstand extra ondersteunen

vlierbessensap als extra ondersteuning van je weerstand - Sambucol vlierbessenextract

Wanneer de ‘R’ in de maand zit is er niets zo belangrijk als je weerstand en immuunsysteem optimaal te laten functioneren. Stress, slaapgebrek en ongezonde voeding hebben een negatief effect op je immuunsysteem. Met een goede weerstand is je lichaam beter bestand tegen invloeden van buitenaf en ben je minder snel vatbaar. Veel mensen werken nu thuis, en dat is de plek om zelf aan de slag te gaan met deze tips om je weerstand extra te ondersteunen. Zeker wanneer dat moment aanbreekt dat je weer naar kantoor mag.

Tips om je weerstand juist nu extra te ondersteunen:

 1. Nachtrust; stress kan ervoor zorgen dat je niet rustig slaapt. Je gaat meer piekeren en maakt je zorgen. Dit kan ten koste gaan van een goede nachtrust. Voldoende nachtrust kan echter helpen je weerstand te ondersteunen.
 2. Bewegen; nu er veel thuisgewerkt wordt, zit je misschien nog langer binnen dan je normaal doet. De buitenlucht heeft ook zo z’n voordelen. Dat geeft je immuunsysteem een echte boost. Heerlijk, zeker met deze temperaturen. Een wandeling in de prachtige natuur, zoek een plek waar niet iedereen vertoeft. Hou een veilige afstand. En neem vooral je kinderen mee. Nu zij niet naar school of sportclub gaan, missen ze elke dag die extra beweging die ze daar anders wel krijgen.
 3. Hygiëne; dit blijft het allerbelangrijkste, zoals je veelvuldig in het nieuws hebt kunnen lezen. Vooral je handen komen dagelijks in aanraking met van alles en nog wat. Was daarom wat vaker je handen en neem daar de tijd voor. Het advies is om minstens 20 seconden je handen te wassen. En hoe vaak haal jij een fris schoonmaakdoekje over je toetsenbord, de deurkrukken in huis zoals die van het toilet of het lichtknopje. Vergeet je smartphone niet, die mag ook wel vaker ‘gewassen’ worden in deze periode.
 4. Profiteer van seizoensgroenten; zoals pompoen, bloemkool en groene bladgroente. Boordevol vitamine, mineralen en antioxidanten voor je weerstand. Varieer met voeding, maak wel gezonde keuzes zoals volkoren producten en kies voor vers waar dat kan. Vitamine C en D hebben een positieve invloed op je weerstand. Het stimuleert bovendien het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning. Vergeet ook de vezels voor je darmen niet. Je afweersysteem start tenslotte daar!
 5. Vlierbessen; in deze zwart-paarse besjes zitten niet alleen veel vitamine C, ook de mineralen: calcium, kalium, fosfor, natrium, magnesium en ijzer, zink, koper en selenium zijn goed vertegenwoordigd. Het helpt je weerstand te ondersteunen. Een echte vitaminebommetje. Geen wonder dus dat wij er wel 1000 van deze krachtpatsers in een flesje Sambucol Original doen!

Koop nu: een ruim gevulde healthy suprise Goodybox!

<span style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;"><b>E</b>en ruim gevulde healthy suprise goodybox voor €15,- (inhoud ter waarde van € 160,-) waarbij je óók nog bijdraagt aan een goed doel via onze TS Health Foundation! </span><span style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;">Klink </span><u style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;"><i>hier.</i></u>

  Je kiest voor A dus.

  X
  CONTACT US