Het is natuurlijk zo dat alleen bijen honing kunnen maken maar toch heb ik dit receptje ‘vlierbloesemhoning’ genoemd omdat het zoet en vloeibaar is, net als honing. Super lekker over je (vlierbloesem)pannenkoekjes, door de yoghurt of op een wafel. Mocht je vlierbloesemsiroop maken dan is het helemaal geen moeite om direct ook je eigen ‘honing’ te maken.
*Wij gebruiken Biovegan, deze geleisuiker bevat appelpectine en ruwe rietsuiker.
Eetsmakelijk! We zijn benieuwd waar jij deze zelfgemaakte vlierbloesemhoning het liefst mee combineert!
Dit recept is samen met Simplify Your Life ontwikkeld.
Noodzakelijke cookies zijn essentieel voor het goed functioneren van de website. Deze categorie bevat alleen cookies die basisfuncties en beveiligingsfuncties van de website garanderen. Deze cookies slaan geen persoonlijke informatie op.
Cookies die mogelijk niet noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website en die specifiek worden gebruikt om persoonlijke gegevens van gebruikers te verzamelen via analyses, advertenties en andere ingesloten inhoud worden niet-noodzakelijke cookies genoemd. Het is verplicht om toestemming van de gebruiker te verkrijgen voordat wij deze cookies op onze website gebruikt.