Meng de vlierbloesemschermen, de citroen, munt, water en suiker goed door elkaar. Laat dit vervolgens bij kamertemperatuur 24 uur staan.
Na 24 uur kan je de basis voor deze aperitief filteren en in de koelkast zetten.
Kort voor het opdienen haal je de vlierbloesem mengsel uit de koelkast en vul je deze aan met 1 fles gekoelde witte wijn en 1 fles Proseco.
Daarna haal je de vruchtjes uit de granaatappel en doe je er een aantal in je glas.
En nu genieten!
Noodzakelijke cookies zijn essentieel voor het goed functioneren van de website. Deze categorie bevat alleen cookies die basisfuncties en beveiligingsfuncties van de website garanderen. Deze cookies slaan geen persoonlijke informatie op.
Cookies die mogelijk niet noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website en die specifiek worden gebruikt om persoonlijke gegevens van gebruikers te verzamelen via analyses, advertenties en andere ingesloten inhoud worden niet-noodzakelijke cookies genoemd. Het is verplicht om toestemming van de gebruiker te verkrijgen voordat wij deze cookies op onze website gebruikt.