Blauwe bessen en rood fruit smoothie voor je weerstand

Zwarte bessen en rood fruit smoothie voor je weerstand
Kan je immuunsysteem wel een oppepper gebruiken en vind je smoothies heerlijk? Probeer dan deze blauwe bessen en rood fruit smoothie voor je weerstand! De kiwi’s en sinaasappels in deze smoothie zitten stampvol vitamine C. Maar wist je ook dat de blauwe bes en de rode bessen bekend staan om de hoge concentratie antioxidanten, vitamines en mineralen (zoals ijzer, fosfor en kalium). En de aardbeien en framboos geven je smoothie niet alleen een heerlijke zoete twist, ook dit fruit is een explosie van vitamine C. Daarmee is deze smoothie de ultieme opkikker die goed is voor je weerstand.

Benodigdheden voor een blauwe bessen en rood fruit smoothie voor je weerstand:

 • 150 gram blauwe bessen
 • 150 gram rode bessen
 • 1 geschilde kiwi’s
 • 1 uitgeperste sinaasappels
 • 100ml kokosmelk of amandelmelk
 • handje aardbeien en framboos

Bereiding voor een blauwe bessen en rood fruit smoothie voor je weerstand:

Deze blauwe bessen en rood fruit smoothie voor je weerstand is super simpel om te maken. Doe al het verse fruit in de blender, even mixen en klaar. Giet je smoothie in een glas en genieten maar!

Koop nu: een ruim gevulde healthy suprise Goodybox!

<span style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;"><b>E</b>en ruim gevulde healthy suprise goodybox voor €15,- (inhoud ter waarde van € 160,-) waarbij je óók nog bijdraagt aan een goed doel via onze TS Health Foundation! </span><span style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;">Klink </span><u style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;"><i>hier.</i></u>

  Je kiest voor A dus.

  X
  CONTACT US