Vitamine D, Sambucol® en je weerstand

Vitamine D voor je weerstand-Sambucol
Wanneer je kinderen hebt, dan heb je vast al vaker te horen gekregen dat vitamine D voor die kleintjes essentieel is. Vitamine D zorgt onder andere samen met calcium voor botaanmaak en voor sterke botten. Sterker nog vitamine D draagt ertoe bij dat calcium en fosfor goed uit de voeding wordt opgenomen. Wat weer ten goede komt van die sterke botten. Maar vitamine D is niet alleen verantwoordelijk voor je botten. Het doet veel meer!

Wat doet vitamine D (voor je weerstand)?

Vitamine D wordt voornamelijk onder invloed van zonlicht in de huid aangemaakt. Vandaar dat ze het ook het ‘zonnevitamine’ noemen. Het komt van nature niet in je lichaam voor, terwijl je lichaam deze vitamine wel nodig heeft bij diverse ingewikkelde processen zoals botaanmaak, de kalkhuishouding, is goed voor je spieren en draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels. Vitamine D helpt het (natuurlijk) immuunsysteem van je lichaamscellen en ondersteunt de afweer van het lichaam. Het zorgt daarom mede voor een goede weerstand. Dit geldt niet alleen voor kinderen, ook voor volwassenen.

Deze vitamine komt uitsluitend voor in voedingsmiddelen van dierlijke herkomst, al gaat het meestal om zeer kleine hoeveelheden. Een uitzondering hierop is vette vis (bijvoorbeeld paling, zalm en makreel). Daarin zit iets meer vitamine D. In Nederland wordt daarom al een beetje vitamine D aan margarine, halvarine en bak- en braadproducten toegevoegd. Hoe kunnen we er dan voor zorgen dat we deze belangrijke vitamine D binnen krijgen?

Vitamine D en Sambucol

Kan je wel wat extra ondersteuning gebruiken van je weerstand, dan zit je met onze Sambcuol Defence meteen goed. Aan dit voedingssupplement op basis van vlierbessenextract, hebben we onder andere extra vitaminen B, C en D toegevoegd. Hierdoor is deze weerstand oppepper een echte multivitaminen geworden!

Sambucol Defense 2023

Sambucol Defence

Een vlierbessenextract met extra vitaminen D, B6, C, en de mineralen zink, koper (extra energie bij vermoeidheid) en foliumzuur.
Lees meer »

Koop nu: een ruim gevulde healthy suprise Goodybox!

<span style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;"><b>E</b>en ruim gevulde healthy suprise goodybox voor €15,- (inhoud ter waarde van € 160,-) waarbij je óók nog bijdraagt aan een goed doel via onze TS Health Foundation! </span><span style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;">Klink </span><u style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;"><i>hier.</i></u>

    Je kiest voor A dus.

    X
    CONTACT US