Vergeten groente voor je weerstand – Wortelpeterselie

Wortelpeterselie, vergeten groente voor je weerstand - Sambucol vlierbessenextract ondersteunt je weerstand

Ze lijken op een wortel, maar zijn wit. Misschien heb je ze wel eens gezien. De smaak is vergelijkbaar met pastinaak en knolselderij. Toch zie je deze wortelpeterselie zelden meer op het menu staan. En dat terwijl deze witte wortel rijk is aan caroteen, vitamine B2 (vitamine B2 of riboflavine is nodig voor de energievoorziening van het lichaam) en een lekkere doses vitamine C. De wortelpeterselie vult je vitamine C voorraad aan en helpt je weerstand te ondersteunen.

En echte herfstgroente is van alle markten thuis

In oktober liggen ze weer in de winkels. Niet alleen heerlijk in een stevige zelfgemaakte soep of stamppot, maar ook super lekker om er dunne plakjes van te schaven met wat olijfolie, peper en zout en een half uurtje in de oven (200 graden). Heb je eenvoudig je eigen groente chips gemaakt!

Koop nu: een ruim gevulde healthy suprise Goodybox!

<span style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;"><b>E</b>en ruim gevulde healthy suprise goodybox voor €15,- (inhoud ter waarde van € 160,-) waarbij je óók nog bijdraagt aan een goed doel via onze TS Health Foundation! </span><span style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;">Klink </span><u style="color: #242424; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.67px;"><i>hier.</i></u>

    Je kiest voor A dus.

    X
    CONTACT US