Acties

Weergaloos Prijzenfestijn!

Sambucol bestaat 30 jaar en dat willen we vieren! Speciaal voor jou hebben we 3 geweldige prijzen geselecteerd voor in totaal 30 prijswinnaars. Steel jij straks de show met onze te gekke paarse slee, ga je lekker gezellig schaatsen met het gezin of wil jij fit en gezond de winter doorkomen met vitamines, Sambucol en goed verzorgde handen? Aarzel dan niet en doe vandaag nog mee!

Hoe doe ik mee met deze winactie?

Wanneer je jouw naam en e-mailadres achterlaat, dan maak je kans op één van onze drie prijzenpakketen. Je kunt kiezen uit de volgende drie paketten (slechts één keuze mogelijk):

Prijs A 1x: paarse bobslee t.w.v. € 45,-
Prijs B 10x met 4 personen schaatsen op de schaatsbaan in Deventer of Utrecht t.w.v. ca. € 34,-
Prijs C 19x Winter gezondheidspakket t.w.v. € 60,- (Sambucol Original 120ml, Sambucol For Kids Kauwtabletten, Vitamine D spray, Vitamine C tabletten, Himalaya handgel en handcrème)

De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Daarnaast zullen we de namen van de prijswinnaars op deze website vermelden eind februari.

TIP: heb jij deze paarse slee al bij de drogist/gezondheidswinkel bij jou in de buurt gezien? Iedere drogist die meedoet met deze actie verloot een paarse bobslee! Dus ga naar de winkel en laat je gegevens achter, dan maak je nog meer kans!

    Meedoen kan tot en met woensdag 9 maart 2022. Op donderdag 10 maart is de prijsuitreiking. Door deel te nemen ga je akkoord met onze actievoorwaarden, deze kun je hier lezen.

     

    Een lepeltje elke ochtend…

    Om de weerstand van jou en je hele gezin te ondersteunen, gebruik je dagelijks Sambucol. Elke ochtend een lepeltje of kauwtabletje zorgt ervoor dat je immuunsysteem op peil is en je de winterse periode te lijf kunt gaan.

    Sambucol bevat een gestandaardiseerd en geconcentreerd extract uit de zwarte vlierbes. Het draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Sambucol is verkrijgbaar bij de betere drogist, online en via gezondheidswinkels.