Grandioze prijzen bij het Sambucol Prijzenfestijn 2022-2023!

Ook dit jaar pakt Sambucol weer groots uit met onder meer een compleet arrangement naar het Plopsa Hotel met toegang tot het Plopsaland pretpark voor 4 personen!

Het hotel bevindt zich vlak naast Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne. Kom volledig tot rust in de magische leefwereld van onder andere K3, Maya de Bij, Samson & Marie, Kabouter Plop & Bumba! Je wint een droomverblijf in een van de theaterkamers.

De Hoofdprijs, een verblijf in het Plopsa Hotel- en Land voor 4 personen!
Comfort en verbeelding zijn gegarandeerd door de aanwezigheid van hoogwaardige materialen met een decoratieve knipoog, goed uitgeruste badkamers én hotellinnen van superieure kwaliteit. Bovenop je verblijf geniet je van tal van leuke troeven. Breng een bezoek aan Plopsaland De Panne met meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties of droom weg bij feeërieke landschappen en adembenemende glijbanen in Plopsaqua De Panne. Begin je avontuurlijke dag met een royaal ontbijt en kijk uit naar de avond waar je beloning je staat op te wachten, een luxueus avondmaal in het restaurant ‘Le Grand Buffet’ met jouw favoriete Studio 100-helden! Laat je verleiden door de heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Zelfs de allerkleinsten kunnen er terecht voor een aangepast kinderbuffet! Zin in een heerlijk drankje tot in de late uurtjes? Hiervoor kun je terecht in zowel de Proximus Cocktailbar als in de Joe Bar waar bartenders de kleurrijkste en lekkerste creaties voor jou op tafel toveren! Daarnaast geniet je van voldoende parkeerplaats tijdens het volledige verblijf. Als kers op de taart kun je op een zonnige dag gezellig samen ontspannen op het ruime zomerterras met ligzetels. Een exclusieve beleving bij dag én nacht waar plezier gegarandeerd is voor jong en oud!

1e Prijs: 50 Sambucol paraplu’s
Daarnaast kun je ook één van de maar liefst 50 Sambucol paraplu’s winnen: compact en gemakkelijk mee te nemen. Door de hoge kwaliteit het gehele jaar door te gebruiken, maar daar blijft het niet bij!

2e Prijs: 25 Winter Gezondheidspakketten
Om de komende wintermaanden door te kunnen komen geeft Sambucol nu ook 25 Winter Gezondheidspakketten weg. Hierin zit onder andere Sambucol Original 120ml, Sambucol For Kids kauwtabletten, Vitamine D spray, Vitamine C tabletten, Himalaya handcrème en lippenbalsem. ​


De troostprijzen

Val je niet in deze prijzen? Niet getreurd want bij Sambucol is dit jaar iedereen winnaar! De overige deelnemers ontvangen namelijk een fraaie troostprijs in de vorm van een Sambucol verpakking. Wat dat zal zijn? Daar kom je achter als je meedoet, aarzel daarom niet en ga vandaag nog naar de winkel of shop gelijk in onze webshop, want: hoe vaker je meedoet, des te groter je kans!