Sambucol Pastilles met vlierbessen, vitamine C en zink - Ondersteunt je weerstand

Sambucol Immuno Forte Pastilles

Sambucol® Pastilles ondersteunt je weerstand en immuunsysteem op natuurlijke wijze. Het is een voedingssupplement dat gebruik maakt van de actieve bestanddelen uit vlierbessen.

  • Met extra vitamine C en zink
  • Met honing
  • Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, gist en gluten (geschikt voor vegetariërs)
  • Inhoud 20 pastilles
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar

Adviesprijs:

€8,49

"Deze nieuwe Pastilles zijn echt een aanrader, ze zijn gummy-achtig en smaken erg lekker. Je zou bijna vergeten dat het bedoeld is om je weerstand te ondersteunen!"

Gebruik en ingrediënten

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tot 2 pastilles per keer, maximaal 8 per dag. Kinderen van 9 tot 12 jaar: 1 pastille per keer, maximaal 8 per dag. Kinderen van 6 tot 8 jaar: 1 pastille per keer, maximaal 4 per dag.

Eén dagdosering van (8 pastilles) bevat 1,6g zwarte vlierbessen, vitamine C 400mg en zink 24mg. Overige ingrediënten zijn: Arabische gom, zoetstof (malitol, steviolglycosiden, sorbitol en honing), smaakstof van de zwarte bes, glansmiddel (plantenolie en bijenwas).

Aanvullende informatie

Sambucol® Immuno Forte Pastilles hebben een lekkere vlierbessensmaak en is makkelijk in te nemen. Ideaal voor het hele gezin! En is bovendien het hele jaar door te gebruiken.

Sambucol® Pastilles is verkrijgbaar bij de zelfstandige drogist, apotheek, gezondheidswinkels en webwinkels.