Weerstand binnen het gezin op peil houden

Buitenspelen voor je weerstand - Sambucol
De vakantieperiode is over en alle scholen zijn weer begonnen. Heb je nu al het gevoel dat jouw weerstand te wensen overlaat? En blijven hierdoor taken, die als moeder van je verwacht wordt, liggen?  Zo heb je als moeder meerdere verantwoordelijkheden, waaronder het wel een wee van je kind. Als jij zelf te maken hebt met een lage weerstand gaat dit ook ten koste van de rest van jouw gezin.

Sambucol producten voor een dynamische moeder

Met Sambucol for Kids ben je al bezig met het welzijn van je kind, maar vergeet vooral jezelf niet. Sambucol heeft hier diverse producten met vlierbessenextract voor gemaakt. Van de originele vlierbessensiroop tot aan de pastilles met extra vitamine C. De vlierbes wordt vanuit de oudheid al gebruikt voor de ondersteuning van het immuunsysteem. Ze zitten bomvol natuurlijke vitamines en mineralen. Die ervoor zorgen dat jouw afweersysteem optimaal blijft werken.

Met de Sambucol Extra Defence werk je actief aan het behoud van je weerstand. Het mooie aan de Extra Defence is dat er naast de vlierbessen extra Vitamine D, Vitamine C, Foliumzuur en Zink aan toegevoegd is:

  • Vitamine D ondersteunt de werking van het immuunsystemen en draagt bij aan het behoud van stevige botten en tanden.
  • Vitamine C zorgt voor het behoud van je weerstand.
  • Foliumzuur draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid.
  • Zink is goed voor het afweersysteem.

Een eetlepel Sambucol Extra Defence per dag is al genoeg voor het behoud van je natuurlijke afweersysteem gedurende het hele jaar. Zo kan jij met jouw gezin blijven genieten van de leuke dingen samen en hoeven jullie je niet druk te maken over de weerstand in huis.

Sambucol Extra Defence als ondersteuning van je weerstand en je immuunsysteem

Sambucol Extra Defence

Kan jij wel wat ondersteuning van je weerstand gebruiken? Neem dan vlierbessenextract met extra vitaminen D, B6, C, en de mineralen zink, koper (extra energie bij vermoeidheid) en foliumzuur om je weerstand te ondersteunen.
Lees meer »