Vermoeid door de invoering van de winter- en zomertijd?

Vermoeid door de wintertijd? Zorg voor een goede nachtrust -Sambucol voor je weerstand
Heb jij al kunnen wennen aan de winter of de zomertijd? De invoering van de wintertijd heeft invloed op je bioritme, je biologische klok. Die kan hierdoor van slag zijn. Dit kan resulteren in de tijden dat je honger hebt tot wanneer jij je slaperig voelt. Sterker nog; Het kan zo maar zijn dat jij of je kids sinds de klok een uur achteruit of voorruit is gegaan, jullie je vermoeider voelen dan voorheen. Zeker kinderen kunnen uit hun doen zijn. Ze zijn sneller geïrriteerd en huilerig. Dat komt je eigen humeur ook niet ten goede.

Er zijn verschillende manieren om je biologische klok een handje te helpen:

  1. Een van de dingen is zorgen voor een goede nachtrust. Je slaapkamer straalt rust uit, is niet warmer dan een graad of 18 en goed geventileerd.
  2. Deactiveer je lichaam; Het is raadzaam om niet actief te zijn vlak voordat je gaat slapen. Dus kijk geen TV, geen tablet en geen smartphone in je bed. Hoe moeilijk ook. Door alle lichtsignalen kan dit juist een tegengesteld effect hebben op je nachtrust.
  3. Omarm vaste rituelen; Je lichaam en je brein houdt van vaste patronen. Zoals de tijden dat je eet, dat je wakker wordt en wanneer je naar bed gaat. Probeer daar weer regelmaat in te krijgen.
  4. Gebruik een voedingssupplement op basis van vlierbessenextract, waar extra vitaminen B en C, foliumzuur, zink en koper aan toe is gevoegd. Naast de vitaminen, het foliumzuur en het zink die een positieve invloed hebben op het immuunsysteem, bevordert juist koper de energiestofwisseling.
Sambucol Extra Defence als ondersteuning van je weerstand en je immuunsysteem

Sambucol Extra Defence

Een vlierbessenextract met extra vitaminen D, B6, C, en de mineralen zink, koper (extra energie bij vermoeidheid) en foliumzuur.
Lees meer »