Leuke winactie bij Ballorig en Kruidvat

Heb je het gevoel dat je weerstand te wensen overlaat? Heb jij of je kind zichzelf wel eens fitter gevoeld? Je hoort het veel in de winterperiode. Je weerstand kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Maar hoe ondersteun je die weerstand dan?

Je weerstand in de wintermaanden

In deze periode met de R in de maand word je weerstand veel meer op de proef gesteld. Je zit vaker binnen in een warme ruimte (met je collega’s of je gezin), beweegt minder en met al die feestmaanden heb je misschien zelfs ongezonder gegeten. En hoe lekker is het om extra lang onder een hete douche te staan. Oh en qua hoeveelheid slaap liet dat ook te wensen over. Je hebt inmiddels goede voornemens gemaakt om jezelf en je gezin weer fit te krijgen. Toch ontkom je er niet aan dat je in de winter vatbaarder bent door invloeden van buitenaf.

Wat kun je zelf doen?

Een gezonde levensstijl kan het immuunsysteem en daarmee je weerstand op peil houden. Eet je daarnaast weer gezond en gevarieerd, beweeg je regelmatig en heb je een normaal slaapritme passend bij je leeftijd, dan ben je al goed bezig. Zorg je voor een goede hygiëne, je wast extra je handen en je gebruikt voor het snuiten van je neus een papieren zakdoekje dat je na een keer gebruiken direct weggooit. Dan zou je ook nog een voedingssupplement met vlierbessen kunnen nemen dat je weerstand ondersteunt.

De actie met Ballorig en Kruidvat

Bewegen is dus goed voor je weerstand en die van je kinderen. Maar in de winter zitten kinderen doorgaans wat vaker binnen. Bij de indoorspeeltuinen van Ballorig, kunnen kinderen klimmen, klauteren en trampolinespringen, ook in de winter. Lekker bewegen én nog goed voor je weerstand ook! Vanaf 21 januari t/m 31 maart kun je bij Ballorig onze Kids Kauwtabletten gratis proberen en kun je meedoen met een leuke wedstrijd om je eigen kinderfeestje bij Ballorig te winnen.

Bij de Kruidvat ontvang je met de kortingsbon daarnaast nog eens 25% korting op de aanschaf van de Sambucol Kids Kauwtabletten. Meer weten over deze voorwaarden >

Sambucol Kids Kauwtabletten

Zijn gemaakt in de vorm van beertjes en hebben een lekkere vlierbessensmaak. De kauwtabletten bevatten extra vitamine C die het immuunsysteem en de weerstand van je kinderen ondersteunt.
Lees meer »