Heb jij ondersteuning van je weerstand en immuunsysteem nodig?

De temperaturen dalen. De blaadjes zijn van groen naar oranje, rood en bruin gekleurd en vallen nu van de bomen. Stevige regenbuien trekken steeds vaker over het land. De herfst is een feit! Wat doe jij om je goed voor te bereiden?

Dit natuurlijk voedingssupplement op basis van vlierbessensiroop ondersteunt het immuunsysteem. En is bovendien het hele jaar door te gebruiken!

Sambucol® Original vlierbessensiroop heeft een lekkere vlierbessensmaak en is makkelijk in te nemen en te doseren. Ideaal voor het hele gezin!

Heb je behoefte aan meer weerstand, juist in deze wintermaanden, dan biedt Sambucol® Extra Defence een hoog gehalte aan vitaminen en mineralen en geeft ook nog eens extra energie bij vermoeidheid*.

Sambucol Original als ondersteuning van je weerstand en je immuunsysteem

"Ons gezin is al jaren fan van Sambucol! Een vriendin die met haar gezin
in de lappenmand zit heb ik Sambucol aangeraden!"

Adviesprijs Sambucol® Original

Sambucol Original als ondersteuning van je weerstand en je immuunsysteemSambucol® Original is verkrijgbaar bij de zelfstandige drogist, apotheek, gezondheidswinkels en webwinkels voor de verkoopadviesprijs van:

Flacon à 120 ml Sambucol® Original € 12,95
Flacon à 230 ml Sambucol® Original € 19,95

*Vitamine C, vitamine B6 en foliumzuur. 1Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, 2Referentie Inname

Gebruik en ingrediënten

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1x daags 10 ml en maximaal 40 ml (4x daags 10 ml). Kinderen: 1x daags 5 ml of maximaal 2x daags 5 ml.

Eén dosering van 10 ml bevat 3,8 gram zwarte vlierbessen, Glucosesiroop, Citroenzuur, Conserveermiddel (kaliumsorbaat)
Bevat geen kleur- en smaakstoffen

Tips en weetjes over je weerstand