Sambucol voor je weerstand

Vlierbessen uit grootmoeders tijd

Vraag je aan je oma of opa wat zij vroeger kregen als hun weerstand en immuunsysteem minder was, zullen ze vast zeggen: vlierbessensap!

Jaren geleden stonden er overal in de natuur vlierbessenstruiken die wel 8 meter hoog konden worden. In augustus en september plukten de mensen dan de rijpe  zwart/paarse bessen. Net zoals ze ook bramen en bosbessen plukten. Van die kleine zwarte besjes maakten ze sap, siroop of jam en bewaarden dit in glazen potten. Als de R dan in de maand zat, namen ze twee keer per dag een lepel van dit bijzondere krachtige drankje ter ondersteuning van hun weerstand en ze gingen fit de winter door!

Tegenwoordig staan er lang niet overal vlierbessenstruiken meer. Als je in de stad woont kom je ze waarschijnlijk helemaal niet meer tegen. Vlierbessen zijn wel in geconcentreerde vorm (met wel 1000 vlierbessen in een flesje!) in veel natuurwinkels, gezondheidswinkels en online te koop. Sambucol is onder andere te koop bij:

G&W GezondheidsWinkel

Sambucol ter ondersteuning van je weerstand en die van je kinderen

Blijf op de hoogte van alle acties en schrijf je in

Maak kans op dit voorleesboekje 'Toverdrank'

Meld je aan en ontvang van ons een update met daarin tips voor je weerstand, aanbiedingen en ervaringen van anderen.

Schrijf je nu in en maak kans op* een gratis voorleesboekje ‘Toverdrank’ (t.w.v. € 5,95) voor je kinderen. In dit verhaal vertelt grootmoeder  waarom vlierbessen zo bijzonder zijn.

*Op=op